Meny Stäng

Kungsgatan 48, 1 tr 
SE-111 35 Stockholm

info@partsradet.se
+46 (0) 730-72 55 18

Org.nummer 802400-2480
BG 5914-9419

Följ oss på Facebook och LinkedIn

Webbinarium: En lärande organisation

När 8 oktober 12:00 - 12:45
Var Digital medverkan. Länk skickas ut i förväg till anmälda deltagare
Pris Kostnadsfritt

Ett längre arbetsliv, en ombytlig arbetsmarknad och oväntade samhällsförändringar har satt nytt fokus på det kontinuerliga lärandet i organisationer. Över tid har tyngdpunkten dessutom förskjutits från kompetensutveckling för fåtalet till kollektivt lärande i de grupper vi arbetar i, vilket kräver tydliga strategier för hela organisationen. Den 8 oktober arrangerar Hållbart arbetsliv ett webbinarium på temat En lärande organisation.

Hållbart arbetsliv har bjudit in Karolina Hulterström, chef för Enheten för lärande och organisationsutveckling på Sida, som har gedigen erfarenhet av integrera kontinuerligt lärande i en organisation. Dessutom medverkar Caroline Stiernstedt Sahlborn från konsultnätverket Gro som utvecklar tjänsten Lärande i förändring för Partsrådets program Hållbart arbetsliv. Tjänsten är planerad att lanseras till årsskiftet. 

Diskussionen kretsar kring frågor som:

  • Hur ser vi på lärande idag?
  • Varför är lärande en viktig fråga för parterna?
  • Hur kan verksamheten utvecklas mot en lärande organisation?

Var: Digital medverkan, detta är ett livestreamat webbinarium. Länk skickas ut i bekräftelsen efter anmälan. Det kommer även att finnas möjlighet att titta i efterhand här

När: 8 oktober kl 12.00–12.45

Vem: Vi uppmuntrar partsgemensamt deltagande.

Anmälan: Anmäl dig HÄR